Home Cabinet Psihoterapie Forum Adrese utile Promotii - Anunturi Contact  
COŞUL DE CUMPĂRĂTURI

   Cum cumpăr?

   Confidenţialitate

   Arată coşul
Hipnoza
Hipnoterapie
Intrebări frecvente
Domenii de aplicare
Produse
NEWSLETTER   HIPNOTERAPIA

 

Abonaţi-vă la newsletterul hipnoterapia pentru a fi mereu informat.



LINK   EXCHANGE

 Revista Psihologia Azi
 PsiConsulting
 Psihologie, Solutii psihologice
 Psi-Shop.ro
 GalaxyShop.ro
 PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

For men's health - Nr. 1



"For men's health – Nr. 1" - este o colecţie de şedinţe de hipnoterapie – în format mp3 - utile oricărui bărbat preocupat de starea sa de sănătate și de felul în care își trăiește viața, oricărui bărbat ce resimte influențele negative ale dificultăților cu care se confruntă zilnic și dorește să le depășească cu succes și optimism, oricărui bărbat care dorește să rămână sănătos și să se bucure de viața lui sexuală. 

Vă recomandăm să utilizaţi produsul „Redobândeşte-ţi sănătatea" în completarea oricărei terapii medicale, pentru a accelera vindecarea, inclusiv după intervenții chirurgicale sau pentru a diminua eventualele disconforturi fizice specifice perioadei de covalescență.

Vă va ajuta să descoperiţi şi utilizaţi propriile resurse psihice şi fizice de vindecare, va implica ,,puterea inconștientului" în mod direct şi activ în procesul de însănătoşire, accelerând şi îmbunătăţind acest demers.

 Un posibil program terapeutic ar putea include:

-          ascultarea repetitivă, de cel putin 3 ori pe săptămână a titlului "Redobândește-ți sănătatea", timp de 2 săptămâni;

-          introducerea ascultării alternative a titlurilor "Redobândește-i sănătatea" și "Gândește pozitiv", de cel puțin 2 ori pe săptămână fiecare, pentru un timp mai îndelungat, de cel puțin 2 luni.

            Desigur, în funcție de nevoile dumneavoastră, vă puteți configura cum doriți programul terapeutic, cu precizarea că ar trebui ca, în orice variantă combinați cele trei produse, titlul pe care îl considerați cel mai util să fie inclus în program după utilizarea, în prealabil, a celorlalte două titluri, pentru o perioada de timp.  

Recomandăm folosirea produsului ,,Creșterea performanțelor sexuale masculine" oricărui bărbat care doreste să-și îmbunătățească performanțele sexuale pentru a-și satisface pe deplin partenera.

Veți putea învăţa să uitaţi de măsurători şi evaluări şi să fiți interesat de dorinţele şi plăcerile partenerei tale, să observații ambientul şi să anticipați plăcerea pe care o oferiți, să îmbunătăţiți calitatea şi durata abilităţilor dumneavoastră sexuale.

Oricine poate face sex, dar un bărbat care poate satisface orice femeie, care o poate face să simtă pasiunea şi conectarea emoţională este acela despre care ea va vorbi şi îşi va reaminti întotdeauna.


Pretul contine TVA.


Pret MP3 : 368.00 lei